*** Een korte voorstelling van (en weetjes over) onze bandleden ***
     
Dinny (nickname: Dinny D) (Antwerpen)  

Dinny D is reeds heel wat jaren actief als zangeres. Zij scoorde in 1980 een top dertig hit met ‘I could have danced all night’ onder de naam Dinny and Fancy Free. Drie jaar lang zong ze bij de band van Staf Permentier en in 1992 nam ze deel aan de Soundmix Show met het nummer ‘Soldiers of love’, wat meteen ook haar eerste tvoptreden betekende. Later trad ze nog enkel solo op tot ze het gerenommeerde orkest ‘The Wigs’ op haar pad tegenkwam, wat resulteerde in een prima samenwerking waarbij ze de vaste zangeres van de groep werd. Een fantastische stem, pakken ervaring, een knappe single en een professioneel begeleidingsorkest openen de weg naar een succesvolle toekomst.!

Hobby's:
Favoriet liedje: "Waarom" van Ingeborg
Dinny houdt ook van sportZANG

Danny Dehennin (Nickname: Denny Goodman) (Hageland)  
De man met de mooiste glimlach van heel de wereld en ver daarbuiten ... steeds goed geluimd, en de "spring in 't veld" van de band. Men noemt hem de "Vlaamse Frans Bauer".
Zijn leuze: "Zwijgen is winter en zomer goed"
Hij staat waanzinnig graag op het podium, met een hart voor muziek, en buiten het spelen op zijn geliefde basgitaar weet hij ook met zijn stem het Vlaamse en Nederlandse repertoire als geen ander te brengen.

Hobby's:
Af en toe een Palm (waar Brabant trots op is) EN kaartspelen.ZANG
BASGITAAR

John De Haes (Kontich)  
J

John volgde 6 jaar muziekacademie te Boom en 5 jaar orgel te mechelen. Hij begon vanaf '82 solo en in combobezetting, met tal van optredens. In '88 maakte hij mede door zijn medewerking in een covergroep de stap naar keyboards. Met deze groep speelde hij o.a. voorprogramma's van Soulsister en De Kreuners. In '90 begon hij met een eigen combo, en speelde in België en nederland op bruiloften, verjaardagsfeestjes, en veel meer ... Hij begon ook frequent met meerdere groepen te werken (zoals "Zina & Band"), en breidde zijn kennis van het keyboard en opnametechniek verder uit. Met "The Wigs" heeft John nu een fijne samenwerking gevonden!

Hobby's:
Country Music

T

ZANG
KEYBOARDS

Louis Willems (Nickname: Da Boy Lowieke) (Kempen)  
Het kloppend hart en "the BIG BOSS" van de band! Alle projecten (ook optredens) worden door hem in goede banen geleid ...
Zijn motto is "Neen heb je, en ja kan je krijgen".
Louis heeft zich nu ook met hart en ziel toegelegd op mixing en geluid, en kan dus nu ook geboekt worden met P.A. als engineer met topmateriaal door event organisators, artiesten, enz ...
Via deze website kan je daarover meer terugvinden. Hier is een snelle LINK ...

Hobby's:
Wijn en champagne degusteren, Bourgondisch eten ...
Is vooral bezeten van geluid (P.A.)!


DRUMS
P.A.

URL van deze pagina: http://www.thewigs.be/band.html
Naar volledige website: http://www.thewigs.be